Van egy hónapod még ebből az évből

31 Dec in 2011, kínai horoszkóp, nyúl éve, randy gage, szilveszter, tigris éve, újév, VIP információk

Nem elírás, nem is egy elkésett bejegyzés ez a mai.

Csak a kínai újévről van szó, ezzel az érdekességgel búcsúzik a Tiens Bázis az óévtől.

2010. február 14-től 2011. február 3-ig tart a Tigris éve, ami a kínai horoszkóp szerint döbbenetes változásokat, és váratlan fordulatokat hoz az élet minden terén. (Ugye?!)
Ez lehet rossz (politikai, gazdasági krízisek, környezeti katasztrófák), de azoknak, akik a tigris lendületét felveszik, új helyzetet szülhet, amelyből jól jöhetnek ki. Még egy hónap van hátra, hogy lendületet vegyünk közösen.

De mi vár ránk februártól?

"A 2011-es év a kínai horoszkópban a Nyúl éve. A kínai mitológia szerint a Nyúl az ellenálló-képességet szimbolizálja. A Nyúl az európai horoszkópban a Halak csillagjegynek felel meg.
A Nyúl éve nyugodt lesz. Kreatív tevékenységek foglalják majd le minden időnket. A 2011-es évben a barátokra, családra és titkos üzleti ügyekre fordítjuk minden figyelmünket. Döntéseinkben konzervatívabbak leszünk és kerülni fogjuk a rizikós lépéseket. Dolgozzunk többet azért, hogy belső önértékelésünk és magabiztosságunk meglegyen, így bízni fogunk magunkban és döntéseinkben. A túlzott biztonság és komfort iránti óhaj néha belevihet pénzügyi veszteségekbe is." (forrás: twice.hu)

Nem vagyok egy babonás ember, inkább útmutatásként fogom fel a (hihető) horoszkópokat. Az idei év sajnos / szerencsére igazolta önmagát, és már láthatjuk a jövő évben a lehetőséget de a veszélyeket is.

Egyik kedvenc trénerem, Randy Gage mondata ugrik be a 2011-es horoszkópról, aki azt mondja, hogy a jelen legnagyobb veszélyét a biztonságban látja ("safe is the new risky").

Mivel a jövő év nyugodtabbnak látszik, hajlamosak lehetünk az ellustulásra. A figyelmünket nem tudjuk a céljainkra összpontosítani, ami olyan hatást válthat ki, mint amikor a szervezetünk nem kapja meg a szükséges figyelmet, és a szükséges tápanyagokat. A sejtek elkezdenek éhezni, ami ahhoz vezet, hogy fokozatosan "elalszanak", ami az immunsejtek esetén elég nagy problémát okoz ugyebár ...

A következtetéseket rád bízom, ez a nap erről szól.

Összegezzünk, osszunk, de főként szorozzunk, ami a jövő évet illeti.

Legyen sokkal több, amiből hiányt szenvedtünk, és szabaduljunk meg minden feleslegestől, ami idén hátráltatott minket.

 

Sikeres, Boldog Új Évet!

 

Üdvözlettel:

Vass József
vezető TIENS tanácsadó

Részletes tájékoztató regisztrálás után

Regisztrálj és töltsd le ezt a 3 különleges könyvet

| Dr. Joel D. Wallach | right

  1. Az Egészség Köréből megtudhatod, hogyan értelmezheted szervezeted jelzéseit a kínai 5 elem rendszerében.
  2. A halott orvosok nem hazudnak c. írás provokatív címe nem a véletlen műve. Az állatorvosból lett humán orvos írása körbejárta a Földet.
  3. A 4D Jövedelem kizárólag a tiensbazis.com oldalról letölthető leírás azok számára készült, akik szeretnék lerövidíteni az online pénzkeresés útvesztőit.

Részletek, regisztráció után TIENS

Info

Független tanácsadói weboldal.
A weboldal tartalmát másolni csak előzetes hozzájárulás alapján lehet.

A weboldal tulajdonosa:

Vass József, EV
adósz.: 77319368-1-51
Flotta Telefon: +36 70/610-6162

Üzenetet itt küldhetsz