Van egy hónapod még ebből az évből

Nem elírás, nem is egy elkésett bejegyzés ez a mai.

Csak a kínai újévről van szó, ezzel az érdekességgel búcsúzik a Tiens Bázis az óévtől.

2010. február 14-től 2011. február 3-ig tart a Tigris éve, ami a kínai horoszkóp szerint döbbenetes változásokat, és váratlan fordulatokat hoz az élet minden terén. (Ugye?!)
Ez lehet rossz (politikai, gazdasági krízisek, környezeti katasztrófák), de azoknak, akik a tigris lendületét felveszik, új helyzetet szülhet, amelyből jól jöhetnek ki. Még egy hónap van hátra, hogy lendületet vegyünk közösen.

De mi vár ránk februártól?

"A 2011-es év a kínai horoszkópban a Nyúl éve. A kínai mitológia szerint a Nyúl az ellenálló-képességet szimbolizálja. A Nyúl az európai horoszkópban a Halak csillagjegynek felel meg.
A Nyúl éve nyugodt lesz. Kreatív tevékenységek foglalják majd le minden időnket. A 2011-es évben a barátokra, családra és titkos üzleti ügyekre fordítjuk minden figyelmünket. Döntéseinkben konzervatívabbak leszünk és kerülni fogjuk a rizikós lépéseket. Dolgozzunk többet azért, hogy belső önértékelésünk és magabiztosságunk meglegyen, így bízni fogunk magunkban és döntéseinkben. A túlzott biztonság és komfort iránti óhaj néha belevihet pénzügyi veszteségekbe is." (forrás: twice.hu)

Nem vagyok egy babonás ember, inkább útmutatásként fogom fel a (hihető) horoszkópokat. Az idei év sajnos / szerencsére igazolta önmagát, és már láthatjuk a jövő évben a lehetőséget de a veszélyeket is.

Egyik kedvenc trénerem, Randy Gage mondata ugrik be a 2011-es horoszkópról, aki azt mondja, hogy a jelen legnagyobb veszélyét a biztonságban látja ("safe is the new risky").

Mivel a jövő év nyugodtabbnak látszik, hajlamosak lehetünk az ellustulásra. A figyelmünket nem tudjuk a céljainkra összpontosítani, ami olyan hatást válthat ki, mint amikor a szervezetünk nem kapja meg a szükséges figyelmet, és a szükséges tápanyagokat. A sejtek elkezdenek éhezni, ami ahhoz vezet, hogy fokozatosan "elalszanak", ami az immunsejtek esetén elég nagy problémát okoz ugyebár ...

A következtetéseket rád bízom, ez a nap erről szól.

Összegezzünk, osszunk, de főként szorozzunk, ami a jövő évet illeti.

Legyen sokkal több, amiből hiányt szenvedtünk, és szabaduljunk meg minden feleslegestől, ami idén hátráltatott minket.

 

Sikeres, Boldog Új Évet!

 

Üdvözlettel:

Vass József
vezető TIENS tanácsadó